Textíliák és tapéták

 

Textíliáink és tapétáinkrendkívül sokfélék. A kifejezetten szállodaipari alkalmazásra fejlesztett textilek és tapéták/falburkolatoktól a magán életterek számára kreált kollekciókon át minden igény kielégítésére van megoldásunk.

 

4000 féle szövet. Ennyi féle anyagot, mintát és kollekciót fejlesztett ki és kínál napjainkban is csak egyedül az egyik francia gyártó partnerünk, a Nobilis. A kis családi vállalkozásként indult, mára világhírű textilház, Párizsban és szerte a világon a legismertebb tervezőkkel dolgozik együtt és testesíti meg a francia szakipar értékeit, hagyományait.

 

Számos partnerrel dolgozunk ebben a szegmensben is, igény szerint javasolunk a megfelelő gyártó termékpalettájáról a felhasználás céljához és típusához, valamint költségvetéséhez illeszkedő megoldásainkból.

 

A függönyök, kárpitos anyagok vagy exkluzív bőrök, műbőrök, szövet és papír anyagú tapéták mind egy vizuális történet alkotóelemei, használatuk az esztétika mellett akusztikai kérdések különböző szintű kezelését is lehetővé teszi.

 

Ezek a termékeink adott projekt terveihez, design és színvilágához illeszkedően gyártó partnereinktől lekért minták, mintakönyvek alapján rendelhetőek.

 

Ismerje meg textiliáink és tapétáink világát!

 

AJÁNLATOT/TANÁCSADÁST KÉREK

Asztalkultúra – elegáns lenvászon damaszt

Asztalkultúra – klasszikus damaszt

Asztakultúra – színes és impregnált damasztok

Fürdőszoba

Konyha

Plage / Kert

Top