Konyha

A modern életforma és tudatos táplálkozás felértékelődésével ez a korábban pusztán kiszolgáló funkciójú helység a legtöbb élettérben központi szerepet kapott és ennek megfelelően változott a jellege, elhelyezése.

 

Ma már nem pusztán az étel gyors és egyszerű elkészítése a szempont a konyhákkal szemben, egy sor más funkcióra is alkalmasnak kell lenniük. Ilyenek lehetnek a meghitt családi együttlét és étkezések, vagy éppen egy informális baráti összejövetel helyszíne, a szórakoztatás szerves elemévé vált a konyha és akár közös főzés.

 

A gasztro mozgalom elterjedésével divatossá vált a „látvány konyha”, amikor az étel elkészítésének folyamata egy laikus vendég számára is végig nyomon követhető. Ugyanakkor emellett a „konyha látványa” is sokkal hangsúlyosabb szerepet kapott, a funkcionalitás mellett a magasabb esztétikai igények irányában változott.

 

Az általunk forgalmazott prémium konyhák ezeket az igényeket egyszerre tudják kielégíteni. Különböző konyhagép és kiegészítő családokkal kombinálhatóak, amelyek segítségével akár professzionális főzési és sütési tevékenység végzésére is alkalmasak lehetnek, amellett, hogy gyönyörű és hosszan tartó anyagokból, a részletekre való legteljesebb odafigyelés mellett készültek.

 

A felhasznált vasalatok, bútoripari gyártási megoldási részletek, a rendszer elemként kitalált rejtett világítás olyan magas minőségi kategóriába emeli ezeket a konyhákat, amelyek nem összehasonlíthatóak egy asztalosipari egyedi gyártmány konyha minőségével, a hozzájuk tartozó garanciáról nem is szólva.

 

A rendkívül széles kombinációs és elem választék, valamint az e mellett szintén elérhető egyedi gyártmány megoldások üzemi körülmények között történő szakértő előállításának lehetősége biztosítja, hogy akár magánberuházáshoz, vagy éppen nagyobb léptékű projekt beruházás esetén rendkívül megbízható és kiváló minőségű megoldást kapjon a tisztelt Megrendelő, amivel hosszú távon elégedett lehet.

 

További információért kérem lépjen velünk kapcsolatba.

 

IDE KATTINTVA LETÖLTHETI A KATALÓGUST

OUTDOOR KONYHÁK

Top