Fürdőszobai kiegészítők

 

Fürdőszobai kiegészítők a szállodaipar és exkluzív magánotthonok számára. Termékeink gyártói olasz és francia nagy múltra visszatekintő cégek, akik sok szálloda berendezését vagy éppen nemzetközi luxus áruház kínálatát adják ebben a szegmensben.

 

Ennek megfelelően rendelkezünk speciálisan szállodaipari megoldásokkal és kompetitív projekt ajánlatainkkal tudunk hozzájárulni egyedülállóan magas minőségű és igényszintre tervezett projektek megvalósításához.

 

Fürdőszobai kiegészítőink abban is egyediek, hogy a most divatos modern vonalak mellett klasszikus, illetve rusztikus terekbe illeszkedő kiegészítők széles választéka elérhető nálunk. Ez az anyagokban is tetten érhető, az egyszerű krómozott felületektől az exkluzív nikkelezett, aranyozott, bronz patinázott felületekig, vagy a modern fekete, fehér, rose-gold megoldásokig, csaptelepeinkhez illeszkedően rengeteg kiegészítő modell közül választhatnak Megrendelőink.

 

A kiegészítők között érdemes megemlíteni prémium törölköző, fürdőlepedő, köntös és egyéb textil termékeinket, amelyekről részletesebben a Kiegészítők menüpontban tájékozódhat.

 

AJÁNLATKÉRÉS

 

Top