Szőnyegek

 

Szőnyegeinkkülönböző szektorok igényeit hivatottak kielégíteni.

 

Forgalmazunk szállodaipari vagy iroda szektor számára használatos ellenálló és hosszú élettartamú, nagy mennyiségben előállított, minősített szőnyegeket, padlókat.

 

Piacvezető elismert európai, török és perzsa szőnyeg gyártók kollekcióit forgalmazzuk és a kollekciók hatalmas választéka mellett Megrendelőink igényei szerint eltérő méretekre, mintákra vagy színekre vonatkozó teljesen egyedi megrendeléseket is le tudunk gyártatni.

 

Szőnyeget az emberiség már a bronzkor óta készít és a legkülönfélébb célokra használ. Ezen célok sokszínűsége ma is megmaradt, a szériában gyártott, funkcionális, természetes, műszálas, vagy kevert szálas alacsony árfekvésű daraboktól a magasabb kategóriás kézzel készített egyedi szőnyegek nagyon széles palettájáig.

 

A kézzel készített gyapjú vagy akár selyem alapanyagú szőnyegek alapvetően luxuscikkek, amelyek a történelem folyamán a különböző királyi, arisztokrata, úri kastélyokat/kúriákat, egyéb épületeket díszítették. A gazdag történelemre visszatekintő európai és Európán kívüli textilipar és szőnyegművészet olyan széles kínálatot jelenít meg, hogy a lehetőségek tárházát pusztán számba venni is hosszadalmas.

 

Ezért megfelelő szőnyeget választani komoly kihívás, ebben a választási folyamatban, amely az igények és a lehetőségek összhangba hozatalát célozza, szeretnénk Megrendelőinket segíteni tapasztalatunkkal, gyártó partnereinkkel együttműködve, konzultálva.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓT / AJÁNLATOT KÉREK

Serge Lesage

Stepevi

Top