Klasszikus bútoraink

 

Klasszikus bútoraink különböző történelmi korszakok stílusirányzatainak, valamint gazdag történelmi hagyományainak megtartásával, a modern kor és életvitel igényeinek megfelelő újra értelmezésével születtek és kihaló félben lévő kézműves technikák felhasználásával készülnek a legmagasabb igények szerint.

 

Cégünk foglalkozik a hazai bútor stílus irányzatok reprodukcióján túl a nagyon jelentős ismertséggel rendelkező és a mai napig rendkívül keresett francia történelmi bútor stílusok korhű, illetve modernizált reprodukcióival. A chateau eleganciája, a francia nagy borok és gasztronomia eszenciális részei a  francia ’art de vivre’ művészetének, amely napjainkban is nagyon meghatározó szereppel bír.

 

Ezért természetesen világszerte és hazánkban is sokan próbálkoznak ’francia stílusú’ bútorok gyártásával, mivel ezek piaca nagyon nagy a világban. Azonban fontos tudni, hogy ezek minősége és autentikus jellege a legtöbb esetben eltér vagy meg sem közelíti az eredetileg másolt bútordarabét.

 

Azonban ki értené meg ezt az életérzést és tudná jobban csinálni, mint maguk a franciák? Évekig tartó kitartó munkánk eredményeként, amely párizsi látogatásaink során arra irányult, hogy megtaláljuk a legjobb gyártókat és artisan-okat, hazánkban teljesen egyedülálló megoldásokkal és termékkörrel tudnunk szolgálni a klasszikus eleganciát kereső magán illetve contract Megrendelőinknek.

 

Párizsi neves bútorgyártó partnereink szenvedélye és elkötelezettsége minket is megfertőzőtt, ezért a most divatos modern bútor gyártók mellett hosszú távon elkötelezett és kizárólagos hazai partnereik vagyunk. Az általuk megvalósított külföldi magánépület galériát itt tekinthetik meg, a szállodaipari jelentősebb projektek galériája ezen a linken érhető el.

 

IDE KATTINTVA LETÖLTHETŐ AZ ÁLTALÁNOS KATALÓGUS

Magánépület projektek

Szállodaipari projektek

Top