Design vasalatok és kilincsek

„A részletek nem részletek, ezek alkotják a designt.” / „The details are not the details. They make the design.”

Charles Eames

 

A mai trendek által uralt világban erős az alkotó késztetése, hogy olyan egyszerűen alkalmazható megoldások irányába forduljon, amiket a média áraszt magából, jól bejáratott márkák és rendkívül hasonló termékek palettája, mainstream.

 

A valódi exkluzivitás, az alkotás ereje, egyedisége, az a képesség, hogy meglepje a szemlélőt, ezáltal megkülönböztesse az alkotót, munkáját, nem a mainstream-ben van.

 

Olyan gyártókat képviselünk az építészeti vasalatok és bútor vasalatok területén, akik igazán egyedülállóak. Kevés cég valóban világhírű ebben a szegmensben, sok mammut vállalat van, amelyek tömegtermékeikkel uralják a piacot.

 

Kizárólagosan forgalmazott partnereink, a holland Formani és az angol Turnstyle Designs ezzel szemben olyan tradicionális kézműves hagyományokat ápoló, ugyanakkor legmodernebb innovációt ötvöző cégek, amelyeknél az alkotói folyamatban ikonikus designerek tervezik az egyes kollekciókat és akik különleges felületképzési eljárásokkal, meglepő formákkal és a gyártott/megrendelt termékeikre vonatkozó flexibilitásukkal váltak méltán világhírűvé.

 

Termékeikkel kompetenciánk a CONTRACT és PRIVÁT szektorokban van jelen, szenvedéllyel és elkötelezettséggel szeretnénk segíteni Megrendelőinket, hogy megismerjék ebben a niche területben és a termékekben rejlő hozzáadott értéket projektjeik, alkotásaik számára.

 

IDE KATTINTVA LETÖLTHETŐ AZ ÁLTALÁNOS KATALÓGUS

Turnstyle

Turnstyle Black Chrome

Turnstyle Cabinet Handles

Turnstyle Craftsmanship

Turnstyle Flush Hardware

Turnstyle levers

Formani Basic kollekció

Formani Ferrovia kollekció

Formani Nour kollekció

Formani One kollekció

Formani Tense kollekció

Formani Timeless kollekció

Top