Építészeti világítás

 

A jól sikerült világítás valóban teljesen más fénybe helyezi a gondos munkával és körültekintően megtervezett épület homlokzatot, belső tereket vagy a kert és tájépítészetet.

 

A világítótestek elhelyezkedése, fényereje, a fény szabályozásának lehetőségei, a választott fény színhőmérséklete és technológiája mind meghatározó tényezők. Középületek esetében ilyen fontos kérdések a fenntarthatóság, a gazdaságos üzemeltethetőség és egészségre gyakorolt hosszú távú hatások.

 

Legyen szó akár műalkotások szakértő megvilágításáról az alkotást megvilágító minél tökéletesebb szín visszaadású világítással, amely arra figyelemmel kerül kiválasztásra, hogy egy festmény esetén például ne roncsolja az azt alkotó festék összetevőit, vagy az iroda világításban egyre nagyobb teret nyerő ember központú (’human centric lighting’) világításról, szakembereink és gyártó partnereink kompetens segítséget nyújtanak a tervezési kérdésekben és termékek kiválasztásában, igény szerint projekt specifikus egyedi termékfejlesztés megvalósításában.

 

IDE KATTINTVA LETÖLTHETŐ A KATALÓGUS

Iroda világítási megoldások

A kiváló minőségű és a környezeti feltételek figyelembe vételével megválasztott világítás kiemelkedően fontos az optimális munkakörülmények megteremtéséhez.

Szálloda és vendéglátás világítás

Szállodákban a fényforrásoknak változatos igényeknek kell eleget tenniük.  Sokoldalú vendéglátóipari világítási megoldásaink révén teheti igazán egyedivé.

Kereskedelmi egységek világítása

Egyedülálló hatékonyság a professzionális kereskedelmi egységek világítási megoldásaiban.

Múzeumok és kiállítóterek megvilágítása

Mutassa be a műalkotásokat a valódi fényükben. 

Vonzza és irányítsa a látogatókat vizuális kontrasztokkal, amelyek kiemelik a legkisebb részleteket is.

Magánépületek világítása 

Keresse meg az adott helyiségnek leginkább megfelelő hangulatot a nappalik meleg és barátságos környezetétől a fürdőszobák és konyhák ragyogó, energizáló megvilágításáig.

Irodai világítás megoldások

Kereskedelmi egységek világítása

Magánépület világítás

Múzeumok és kiállítótermek világítása

Szálloda és vendéglátás világítás

Turisztika világítás

PANZERI

Top