Szaniterek

 

Szanitereink a hagyományos kerámiától, valamint akriltól a luxus öntött márvány (corian) modellekig az iparág legjavát felölelik. A gyártói modelleken kívül partnerek vagyunk egyedi, kőből faragott időtlen megoldások kidolgozásában és elkészíttetésében, amelyek a velünk együttműködő és instrukcióink alapján eljáró olasz és hazai mesterek  keze munkáját dicsérik.

 

Megoldásaink a költséghatékony nagy szériás projekt megoldásoktól a legmagasabb egyedi igények kiszolgálásáig elérhetőek.

 

A fürdőszobai termékek kiválasztása nemcsak esztétikai szempontok szerint kell történjen, mert az épület gépészet és a tervező által választott rétegend is meghatározza bizonyos megoldások alkalmazhatóságát. Ezen a területen nagyon gyorsan fejlődnek az iparág nyújtotta megoldások, sokszor a kapcsolódó kiegészítő szerelvények ismerete és alkalmazásának lehetősége nagy különbséget tud eredményezni a választható termékek palettáját tekintve.  

 

Ezek a kérdések éppúgy előtérbe kerülnek meglévő épület átalakításakor, vagy új építés esetén azokban a helyzetekben, amikor a Megrendelő a vizes helységekbe kerülő termékeket esetleg az építés előrehaladott szakaszában választja ki, amikor már az addig elkészült szerkezet adottságai ilyen vélt vagy valós kötöttségeket teremtenek.

 

Ilyenkor is szeretnénk szakértő tanácsadással segíteni Megrendelőinket abban, hogy megtalálják az igényeiknek és elképzeléseiknek legmegfelelőbb termékeket.

 

AJÁNLATKÉRÉS

Top