Hidegburkolatok

A hidegburkolatok használata az ókortól napjainkig egyike az emberiség által legrégebben és legkonzisztensebben használt anyagoknak.

 

A „terra cotta” első megjelenése az építészetben i.e. 2800 évektől tehető Mezopotámia területén, ahol falazat, dekoráció, majd végül padlózat kialakítását szolgálta, természetesen a szobrok mellett. Onnan az ókori görögök templom építészetében nagyjából i.e. 1200 –től szintén szerepet kapott, a tető, a padlózat és díszítő elemek kialakítása céljából. I. e. 575-től már a Római Birodalom területén elterjedt építő, díszítő anyagként számos formában volt tetten érhető térhódítása.

 

A mai hidegburkolatok, a továbbra is fennmaradt természetes kövek használata mellett, rengeteget fejlődtek az egyszerű égetett vagy napon szárított ’terra cotta’ burkolatok első felhasználása óta.

Az építőipar egyik legősibb és ebből fakadóan talán legkompetitívebb ágáról beszélve, az iparágban jelenlévő innovációs ráta és design trendek változásai komoly kihívást jelentenek, hogy a Megrendelő milyen termék mellett tegye le a voksát.

Projekt vagy magáncélú felhasználásra,  kiváló minőségű és versenyképes árú termékeinkkel szeretnénk Megrendelőinket a megfelelő termék megtalálásában és kiválasztásában segíteni.

Az általunk forgalmazott burkolatok felölelik a középületben alkalmazott nagy kopásállóságú, kültéri, beltéri, vagy akár a taktilis burkolatoktól, egészen a magánberuházásokhoz keresett exkluzív XL méretű legújabb,  márványt vagy egyéb nemes felületet tökéletesen leutánzó fali kerámia burkolatokat vagy mozaikokat.

 

IDE KATTINTVA LETÖLTHETŐ AZ ÁLTALÁNOS KATALÓGUS


AJÁNLATKÉRÉS

KONYHA

FÜRDŐSZOBA

BELTÉR

Top